Die pastorale versorging van die gesin wat 'n miskraam beleef het : 'n prakties-teologiese perspektief (Afrikaans) - Dreyer, T.F.J. (Theunis Frederik Jacobus), 1946- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.