Sinkretisme as teologiese uitdaging met besondere verwysing na die Ibandla Lamanazaretha (Afrikaans) - Kritzinger, J.J. (Johan Jakob) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Science of Religion))--University of Pretoria, 2007.