Die opbou van die Afrika Onafhanklike Kerke deur die opleiding van leraars en profete (Afrikaans) - Van der Merwe, P.J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Science of Religion and Missiology))--University of Pretoria, 2006.