Ekklesiologiese perspektiewe volgens die Evangelie van Johannes : 'n eksegeties-teologiese ondersoek (Afrikaans) - Van der Watt, J.G. (Jan Gabriel), 1952- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (New Testament Studies))--University of Pretoria, 2007.