Terapeutiese paradoks as fasilitering van hoop binne 'n pastoraal-narratiewe benadering (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Pastoral Family Therapy))--University of Pretoria, 2007.