'n Kriminologiese ondersoek na motorvoertuigkaping met spesifieke verwysing na slagoffervatbaarheid, slagofferaandadigheid en die modus operandi van die oortreder (Afrikaans) - Theron, A. (Aubrey) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil(Criminology))--University of Pretoria, 2005.