Genesis 2:24 - Locus Classicus vir monogamie? 'n Literêr-historiese ondersoek na perspektiewe op poligamie in die Ou Testament (Afrikaans) - Human, Dirk J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Old Testament Studies))--University of Pretoria, 2003.