Bloedfamilie en gender en gender-identiteit van wit mans in die tekste Kontrei (Kleinboer) en Om na 'n Wit plafon te staar - Pieterse, Henning Jonathan, 1960- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.