‘n Empiriese navorsing rakende die bedieningsbehoeftes van die tieners in die NG Gemeente Waverley met spesifieke verwysing na die erediens (Afrikaans) - Clasen, F.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Teologie))--University of Pretoria, 2007.