Die aristokraat-virtuoos in die moderniteit : die ontwikkeling van die Franse Fluitskool in die laat negentiende eeu (Afrikaans) - Hinch, John de Courteille (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2008.