Grondleggende argitekte van die Departement Openbare Werke in Transvaal tot 1910, hul werk en invloed (Afrikaans) - Holm, Dietmar Erik (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Architecture))--University of Pretoria, 2000.