Relevante en kreatiewe prediking met behulp van die Revised Common Lectionary : 'n prakties teologiese ondersoek (Afrikaans) - Clasen, F.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Praktiese Teologie))--University of Pretoria, 2007.