Die missionêre waarde van die Belhar Belydenis vir die NG Kerk : instrument tot inheemswording (Afrikaans) - Van Niekerk, A.S. (Attie) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2009.