Die ekologie van die swartwitpens in die Sandveld Natuurreservaat, Vrystaat Provinsie (Afrikaans) - Van Hoven, Wouter (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc Wildlife Management)--University of Pretoria, 2006.