Die uitdaging aan pastoraat vandag met die oog op die verwerwing van Skrifverantwoorde lewensbestuursvaardighede (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MTh (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.