Die benutting van temperamentanalise in 'n bemagtingsprogram vir ouers met kinders in die middelkinderjare (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2007.