Die beskikbaarstelling, deur die Bybelgenootskap van Suid-Afrika, van die Bybel in die inheemse tale van Suid-Afrika : 'n missiologiese studie (Afrikaans) - Kritzinger, J.J. (Johan Jakob) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Science of Religion and Missiology))--University of Pretoria, 2007.