Die wanbetaling van lewensversekering : ‘n analise van die redes, die gevolge vir die versekeraar, kliënt, bemarker en remediërende optrede (Afrikaans) - De Wet, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DCom)--University of Pretoria, 2011.