Die belastinghantering van buitelandse valutaverpligtinge aangegaan deur 'n maatskappy vir die verkryging van kapitaalbates (Afrikaans) - Brincker, T.E. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom)--University of Pretoria, 2009.