Die relevansie van historiese Jesus-navorsing vir kerk en teologie : 'n hermeneutiese vraagstelling (Afrikaans) - Van Aarde, A.G. (Andries G.) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (New Testament))--University of Pretoria, 2007.