Aanlynjoernale in Afrikaans onderrig : leerders se hantering van frustrasie (Afrikaans) - Knoetze, Johan G. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Computer Integrated Education))--University of Pretoria, 2008.