Die feministiese biografie toegespits op die Afrikaanse digter Ingrid Jonker (Afrikaans) - Ohlhoff, Heinrich (Carl Heinrich Friedrich) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Afrikaans))--University of Pretoria, 2005.