Die impak van die finansiële beleid vir ontwikkelingsgerigte maatskaplike welsyn (1999) op maatskaplike dienslewering in Atteridgeville (Afrikaans) - Lombard, A. (Antoinette) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Social Development and Policy))--University of Pretoria, 2005.