Gestaltspeltegnieke in die assessering van die pleegkind se eiewaarde in sy middelkinderjare (Afrikaans) - Delport, C.S.L. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Social Work))--University of Pretoria, 2005.