'n Tematologiese indeks tot C.K. Oberholzer se "prolegomena van 'n prinsipiële pedagogiek", met besondere verwysing na enkele hoofaksente wat daaruit blyk (Afrikaans) - Landman, Willem Adolf (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 1975.