'n Nuwe Testamentiese studie in hermeneutiek : die homoseksualiteitsdebat in die Nederduitse Gereformeerde Kerk (1986-2004) (Afrikaans) - Van der Watt, J.G. (Jan Gabriel), 1952- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (NT Studies))--University of Pretoria, 2007.