'n Nasorgprogram vir maatskaplike werkers vir die behandeling van substansafhanklike adolessente (Afrikaans) - Prinsloo, Christina Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (SW))--University of Pretoria, 2006.