Ondersoek na faktore wat onbeplande onderhoud op bates van die Nasionale Departement van Openbare Werke beïnvloed (Afrikaans) - Basson, G.A.J. (Gert) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (MSc (Project Management))--University of Pretoria, 2004.