Die ontwikkeling van 'n psigometriese instrument om die leerbenadering van volwassenes te bepaal (Afrikaans) - Basson, Johan Schutte (University of Pretoria, 2013)
Thesis (D Com (Human Resources Management))--University of Pretoria, 2007.