'n Ouerbemagtigingsprogram ten op sigte van die kommunikasie van emosies, gebaseer op die emosionele intelligensieteorie, vir ouers met adolessente (Afrikaans) - Jacobs, L.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M Ed (Educational Guidance and Counselling))--University of Pretoria, 2007.