Die Boerevrou 1919-1931 : ‘n kultuurhistoriese studie oor die eerste Afrikaanse vrouetydskrif (Afrikaans) - Pretorius, F. (Fransjohan) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2013.