Vyf dogters van Eva skilder ‘n engel : die gebruik van terapeutiese kuns in die uitlewing van spirituele identiteit by die jong volwasse vrou (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.