Die moontlike rol van Oumansoutbos (Atriplex Nummularia Lindl.) as weigewas in hoë reënvalgebiede (Afrikaans) - Du Pisani, L. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc(Agric))--University of Pretoria, 2010.