'n Ondersoek na die betekenis van die Protestantse nagmaalsformulier by die wek van lewe in enkele pedagogiese doelstrukture (Afrikaans) - Landman, Willem Adolf (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 1974.