Die impak van tutoriale op die wiskundeprestasie van studente in eerstejaarswiskunde (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Curriculum Studies))--University of Pretoria, 2005.