Huweliksverryking in die middeljare deur middel van groeigeoriënteerde maatskaplike groepwerk (Afrikaans) - Du Preez, M.S.E. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Social Work))--University of Pretoria, 2007.