Die moontlike verband tussen emosionele intelligensie en 'n rasseminderheidsgroep se identiteitsonderhandeling, aanpassing en funksionering in 'n meerderheidskonteks (Afrikaans) - Maree, J.G. (Kobus) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.