Die evaluering van Afrikaanse Grondslagfase leesreekse vir toereikende aanvangsleesonderrig (Afrikaans) - Joubert, Jacomina Christina (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2012.