Geletterdheidsintervensie en onderwysers se taal van onderrigpraktyke : aksienavorsing in plattelandse skole (Afrikaans) - Ebersohn, L. (Liesel) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2012.