'n Voorgestelde paradigma vir navorsing op histories-argeologiese erfenishulpbronterreine in Suid-Afrika aan die hand van gevallestudies in Noordelike Gauteng (Deel 2) - Meyer, Andrie (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2000.