’n Verkennend-beskrywende prakties-teologiese ondersoek na die waarde van “liturgiese” momente binne sport gemik op liturgiese inkulturasie - Wepener, Cas, 1972- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MDiv)--University of Pretoria, 2011.