'n Prakties-teologiese narratiewe navorsing van die aanpassingsproses van 'n gesin wat van Suid-Afrika na Nieu-Seeland verhuis het (Afrikaans) - Muller, Julian C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2006.