Die bydrae van die Drakensberg Seunskoor tot die musieklewe in Suid-Afrika : 'n historiese oorsig (Afrikaans) - Viljoen, Wim (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 2008.