Die ontwikkeling en toepassing van ‘n voorlopige meetinstrument vir die bepaling van primêre sorggewers se behoeftes rakende die hantering van die persoon met ‘n traumatiese breinbesering (Afrikaans) - Stipinovich, Alexandra (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M (Communication Pathology))--University of Pretoria, 2007.