Die toepaslikheid van 'n Afrikaanse vertaling van die Scan-C : test for auditory processing disorders in children-revised vir voorskoolse leerders (Afrikaans) - Campbell, Nicci (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M (Communication Pathology))--University of Pretoria, 2007.