Kritiese beskouing van die leerstuk van volenti non fit Iniuria in die Suid-Afrikaanse Sportreg (Afrikaans) - Cloete, Rian (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (LLM (Procedural Law))--University of Pretoria, 2007.