Openbaarmaking van navorsings- en ontwikkelingskoste in die finansiële state van Suid-Afrikaanse publieke maatskappye (Afrikaans) - Koornhof, Carolina, 1959- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MCom (Accounting Sciences))--University of Pretoria, 2007.