Emosionele en spirituele intelligensie in huweliksaanpassing : jong volwassenes met voorskoolse kinders (Afrikaans) - Visser, M.J. (Maretha Johanna) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.