Die kerkorde en die kerklike reg in die Nederduitsch Hervormde Kerk van Afrika aan die hand van die Presbiteriaal-sinodale kerkbegrip (Afrikaans) - Botha, S.J. (Schalk Jacobus), 1936- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Theology))--University of Pretoria, 2006.