Die invloed van verbouingspraktyke op die opbrengs en kwaliteit van rog-, korog-, en hawer-weidings in die Transvaalse Middelveld (Afrikaans) - Pieterse, P.A. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc Agric (Pasture Science))--University of Pretoria, 2007.